Kuinka monet fonttikasvot yritykselläsi on?

Usein viestinnän ilme web-sivuilla ja painotuotteissa poikkeaa toisistaan, koska niissä käytetään eri fontteja. Se ei ole tarpeellista. Web-fonttien avulla brändisi tai yritysilmeesi näyttää samalta eri medioissa. Jo tuhansia laadukkaita web-fontteja saatavilla sekä klassikoista että uusimmista fonteista. Etsimme soveltuvimmat web-fontit käyttöösi.

Fontit löytyvät heti kun niitä tarvitaan

Fontteja tarvitaan moneen eri mediaan, monen eri osapuolen käyttöön, eri vuorokauden aikoina ja eri paikoissa. Jos oikeita ja laillisia fontteja ei ole saatavilla helposti, kasvaa riski väärien ja laittomien fonttien käytöstä. Ja kallista aikaa tärvääntyy - usein kiireessä. FontExplorer X on ammattilaisille tarkoitettu fonttienhallintaratkaisu, joka sisältää työkalut fonttien hallintaan käyttäjän omassa työasemassa. FontExplorerista löytyy myös serveripohjainen ratkaisumalli.

Onko fonteissa yrityksesi juridinen riski?

Fontit ovat tekijänoikeuden alaisia ohjelmistotuotteita. Siksi kaikille niitä käyttäville työasemille tarvitaan käyttöoikeudet fontteihin. Joskus kuitenkin yrityksen tietokoneille saattaa päätyä fontteja, joihin ei ole laillisia lisenssejä. Laittomien fonttien hallussapito yrityksen tietokoneilla voi johtaa ikäviin juridisiin ja taloudellisiin seuraamuksiin.Oletko varma että kaikilla yrityksesi koneilla on lailliset fontit? Palvelumme pitää huolen, että henkilöstön ja partnereiden käytössä on fontit, joihin on lailliset oikeudet.